konradkrk 08.02.2021 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 Witam Panów Bardzo proszę o pomoc. Chciałbym poszerzyć łazienkę, co wiąże się z przesunięciem ściany o ok 1m. Niestety moja wiedza jest mała i nie wiem, czy ściana którą chciałbym przenieść jest nośna. Bardzo proszę o pomoc. Ściana jest na parterze ( na czerwono zaznaczyłem) Czy jeżeli nie mogę jej przenieść to mogę w niej zrobić ogromny otwór? Proszę o opinię fachowców, budujących domy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 08.02.2021 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 Nie jest nośna - to ścianka działowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 08.02.2021 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 Tak na oko, bo rysunek niewyraźny jest to działowa i możesz przesuwać. PSPanie też są na forum ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts