am00 07.12.2005 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Dominik, Nie mam w tej chwili zdjęcia tarasu z góry, jest zrobiony z płytek betonowych barwionych w masie na czerwono z jakimś wzorkiem w kółka. Płytki są kwadratowe 25x25cm i o grubości 2,5cm. Układane na podsypce piaskowej, w cokole wykonanym z kamienia polnego. Koszt płytek w miejscowej betoniarni 17zł/m2 + ułożenie 10zł/m2. Beti,O oknach nie mam zdania, bo za krótko je mam. Kupiłem najtańsze jakie udało mi się znaleźć. Okucia Whinkhaus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 07.12.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Trochę szkoda, że nie masz więcej zdjęć tarasu, bo podoba mi się bardzo:( Mam duży dylemat czy kłaść kostkę brukową czy płytki (ale nie terakotę). Poza tym, z tego co mówisz pojawia się dodatkowy zrgument za płytkami - cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MUREK 21.12.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Witaj, chciałem sie dołączyć do pochwał innych forumowiczów dla Ciebie i dla Twojego domku . Jakiej firmy ( i model ) są te cegły (lub płytki cokołowe) na ścianie w salonie ? Wydaje się ,że mają chropowatą nierówną strukturę , a takie właśnie mnie interesują ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am00 21.12.2005 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Są to cegły "pełne" prawdopodobnie z Witaszyc koło Jarocina. Mam z nich zbudowany komin i tę ściankę nośną przy kominku. Mają po kilka okrągłych otworów o średnicy palca (chyba 10% powierzchni), więc nie są tak do końca pełne. Jest to coś pośredniego pomiędzy klinkierem, a cegłą zwykłą. Kosztowały po 79gr/sztuka. Są raczej gładkie, choć nie tak jak klinkier i mają różne odcienie czerwieni, są trochę jaśniejsze od popularnego klinkieru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.12.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Dziękuję za odpowiedż. Te jednoskrzydłowe też są 150/150? Otwierane? Twierdzisz że ramy zabierają tyle miejsca. Czyli szyby naprawdę jest mało. A jak ja mam 150/150 przedzielone na pół to pewnie będzie ciemno. Już sama nie wiem. A Twoje jednoskrzydłowe są otwieralno/uchylne? Jesteś zadowlony? aga ja tez mam 150X150 uchylno rozwierne...jak narazie sa ok.ja lubie takie okna jest wiecej swiatła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.12.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Są to cegły "pełne" prawdopodobnie z Witaszyc koło Jarocina. Mam z nich zbudowany komin i tę ściankę nośną przy kominku. Mają po kilka okrągłych otworów o średnicy palca (chyba 10% powierzchni), więc nie są tak do końca pełne. Jest to coś pośredniego pomiędzy klinkierem, a cegłą zwykłą. Kosztowały po 79gr/sztuka. Są raczej gładkie, choć nie tak jak klinkier i mają różne odcienie czerwieni, są trochę jaśniejsze od popularnego klinkieru. amo domek jest fajny.Lubie takie proste i nie wymyslone pokaz pare fotek ze srodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 08.03.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Doczytałem w którymś wątku, że sam projektowałeś dom (w Excelu).Jestem pełen podziwu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 09.03.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Fajny domek, fajne widoki za oknem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.03.2006 01:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Fajny domek. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 16.01.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Bardzo ładnie ci to wyszło. Czy możesz powiedziec ile kosztował cie ten dom i w jakim okresie budowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am00 16.01.2007 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Rok 2004 - stan surowy otwarty,Rok 2005 - wykończony dół i zaadaptowana do spania góra,lato 2006 - zakończenie inwestycji. Całość kosztowała mnie około 110 tys. zł. Ale nie ma się co tym sugerować bo szedłem ryzykownie na skróty i co się dało robiłem sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 16.01.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 może trochę zdjęć bo stronka sie otwiera ale trzeba znać hasło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am00 16.01.2007 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 może trochę zdjęć bo stronka sie otwiera ale trzeba znać hasło Zdjęć niewiele, jakoś brakło czasu, a żądanie hasła, to nie moja zasługa. Ktoś z Forumowiczów umieścił link do emblematu zastrzeżonego hasłem. Napisałem już do podejrzanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 17.01.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Bardzo ładny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 18.01.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 tak, to prawda....ciepły, jasny domek....gratuluje takich umiejętności fajowy pozdrawiam motyczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pearl 27.02.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Bardziej od domku podobają mi się szerokie możliwości zagospodarowania terenu wokół niego Powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
novi_ana 28.02.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 przepiękny teren.. wspaniały widok na las i to własny.. i dużo swiatła wewnątrz.. gratuluję domu i własnego projektu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am00 01.03.2007 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Dziękuję za wpisy. Więcej zdjęć w zaległym dzienniku. Tutaj raczej nie będę już nic zamieszczał.Zapraszam do komentarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts