Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

wideodomofon

lunka

Recommended Posts

co prawda nie jest to bezpośrednia odpowiedź na Twoje pytanie ale GIRA robi takie ustrojstwa, które mi się bardzo podobają:

http://www.sklep.trzaskaczgroup.pl/imageBig/Panelglass.jpghttp://www.sklep.trzaskaczgroup.pl/imageBig/PanelTX.jpg

Podkreślam, że oceniam tylko walory estetyczne (ramka może być także z ciemno- brązowego drewna). Chętnie posłucham o wadach lub zaletach tego konkretnego produktu? Ktoś ma lub słyszał opinię od użytkowików?

szukam wideodomofonu, ktory bedzie mozna umiescic na bramie (niewielkie wymiary) i podlaczyc do centrali telefonicznej. Ile to kosztowalo i czy sie u Was sprawdza?

Co to są "niewielkie wymiary"?

Z mojej wiedzy wynika, że żaden producent central telefonicznych nie produkuje ładnych wideodomofonów (a już szczególnie niewielkich wymiarów) :(.

Jedyne co pozostaje, to zakup pasującej nam kasety bramowej i zamontowanie do niej wnętrzności od wideodomofonu sprzedawanego do centrali telefonicznej. Nie zawsze da się to pogodzić :(.

co prawda nie jest to bezpośrednia odpowiedź na Twoje pytanie ale GIRA robi takie ustrojstwa, które mi się bardzo podobają...

...Podkreślam, że oceniam tylko walory estetyczne (ramka może być także z ciemno- brązowego drewna). Chętnie posłucham o wadach lub zaletach tego konkretnego produktu? Ktoś ma lub słyszał opinię od użytkowików?

Tak, GIRA robi piękne urządzenia, ale nie na nasze realia :(. Niestety, ale u nas jak cos jest za ładne, to zaraz kusi...

Ponad to w tak malutkim ekraniku niewiele można zobaczyć.

I ta cena...