lunka 28.11.2004 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2004 szukam wideodomofonu, ktory bedzie mozna umiescic na bramie (niewielkie wymiary) i podlaczyc do centrali telefonicznej. Ile to kosztowalo i czy sie u Was sprawdza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berenika 28.11.2004 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2004 co prawda nie jest to bezpośrednia odpowiedź na Twoje pytanie ale GIRA robi takie ustrojstwa, które mi się bardzo podobają: http://www.sklep.trzaskaczgroup.pl/imageBig/Panelglass.jpghttp://www.sklep.trzaskaczgroup.pl/imageBig/PanelTX.jpg Podkreślam, że oceniam tylko walory estetyczne (ramka może być także z ciemno- brązowego drewna). Chętnie posłucham o wadach lub zaletach tego konkretnego produktu? Ktoś ma lub słyszał opinię od użytkowików? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 28.11.2004 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2004 szukam wideodomofonu, ktory bedzie mozna umiescic na bramie (niewielkie wymiary) i podlaczyc do centrali telefonicznej. Ile to kosztowalo i czy sie u Was sprawdza? Co to są "niewielkie wymiary"? Z mojej wiedzy wynika, że żaden producent central telefonicznych nie produkuje ładnych wideodomofonów (a już szczególnie niewielkich wymiarów) . Jedyne co pozostaje, to zakup pasującej nam kasety bramowej i zamontowanie do niej wnętrzności od wideodomofonu sprzedawanego do centrali telefonicznej. Nie zawsze da się to pogodzić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 28.11.2004 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2004 co prawda nie jest to bezpośrednia odpowiedź na Twoje pytanie ale GIRA robi takie ustrojstwa, które mi się bardzo podobają... ...Podkreślam, że oceniam tylko walory estetyczne (ramka może być także z ciemno- brązowego drewna). Chętnie posłucham o wadach lub zaletach tego konkretnego produktu? Ktoś ma lub słyszał opinię od użytkowików? Tak, GIRA robi piękne urządzenia, ale nie na nasze realia . Niestety, ale u nas jak cos jest za ładne, to zaraz kusi... Ponad to w tak malutkim ekraniku niewiele można zobaczyć. I ta cena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berenika 29.11.2004 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Hm, widziałam te urządzenia "w akcji" w salonie Tema w W-wie. Nie wydawały mi się specjalnie małe. W końcu nie chcę mieć na ścianie TV Te, które widziałam np. w Castoramie miały wyświetlacze niewiele większe. Ale są śliczniaste, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts