Design 29.11.2004 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Wiedzialam ze cos nie pojdzie no nic-dla chetnych odnosnik jest w podpisie.Budowe rozpoczelismy w marcu br,na dzien dzisiejszy jestesmy troszke dalej niz pokazuja zdjecia,aktualne wkleje jak juz sie naucze .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amj2 29.11.2004 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Witaj Ewo. Tu Ania.Dziękuję bardzo za emaila.Budowa moja rusza na wiosne, więc jeżeli pozwolisz na pewno się jeszcze odezwę,aby się poradzić.Właśnie miałam poprosić o fotki,a tu proszę niespodzianka. Miło patrzeć jak rośnie domek.Na pewno będe pilnie śledzić dalsze poczynania.I czekam na następne fotki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Design 29.11.2004 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Wlasnie sie spodziewalam ze sie tu spotkamy,ciesze sie ze zdjecia Ci sie podobaja,jak tylko znajde troche czasu i nabiore wprawy to wkleje bardziej aktualne,moze troche wnetrz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 29.11.2004 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Wlasnie sie spodziewalam ze sie tu spotkamy,ciesze sie ze zdjecia Ci sie podobaja,jak tylko znajde troche czasu i nabiore wprawy to wkleje bardziej aktualne,moze troche wnetrz Pozdrawiam i ja chcę pooglądać wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 08.12.2004 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Klasa ! A jaka na to kasa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Design 09.12.2004 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 Dzieki,dzieki a jesli chodzi o kase to na chwile obecna +- jakies 170 tys,oczywiscie z tym czego nie widac na zdjeciach.Jest instalacja elektryczna,tynki wewnetrzne,cos jakby kominek,teraz przymierzamy sie do instalacji wod-kan-gaz.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts