kromarek 29.11.2004 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Gdzie można kupić fornir w Warszawie?Jak się go przykleja? Moze ktoś cos pokrywał fornirem. Ja w projekcie mam pokrycie drzwi wewnętrznych.. najpierw cieniutka sklejka a na to fornir. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martyska 29.11.2004 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 MAM JAKIEŚ DOŚWIADCZENIE W PRZEKRYWANIU KONSTRUKCJI FORNIREM I DLATEGO JEŻELI NIGDY NIE ROBIŁĄŚ/ ROBIŁEŚ NICZEGO SAM/SAMA Z DREWNA, NIGDY NIE FORNIROWAŁEŚ/ ŁAŚ - TO ZALECAŁABYM UDANIE SIĘ DO STOLARZA. POKRYWANIE ELEMENTÓW FORNIREM WYMAGA DOŚWIADCZENIA. FORNIR KŁADZIE SIĘ NA GORĄCY KLEJ. FORNIR ZAKUPISZ W ZASADZIE WSZĘDZIE TAM GDZIE SPRZEDAWANA JEST TARCICA, PŁYTY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kromarek 30.11.2004 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 rozumując w ten sposób to nie umiał bym chodzic, skakać , nie mówiąc o jeździe samochodem.Właśnie chce poeksperymentowac troche. Klej do forniru jest specjalny?.. ma jakąś nazwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martyska 30.11.2004 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 NIE MNIEJ MI ZA ZŁE, ŻE TROCHĘ POWĄTPIEWAŁAM.MAM ZNAJOMEGO, KTÓRY SAM CHCIAŁ ZROBIĆ SZAFĘ I NASTĘPNIE JĄ OFORNIROWAĆ, ALE... WYSZŁO COŚ PRZEDZIWNEGO. OCZYWISCIE GDYBYM PRZYJĘŁA, ZE NIE WIDZĘ SZEREGU RZECZY WYKONANYCH "BEZ" PRECYZJI - TO SAM ZAPAŁ I CHĘĆ MI ZAIMPONOWAŁY. KLEJ KOSTNY. POWODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia-rum 30.11.2004 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 Witam Podaję namiary http://www.dlh.pl/ mają też sklep on-line Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kromarek 30.11.2004 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 na poczatku zawsze jest "bez precyzji".. ale kto mówi że od razu bede drzwi fornirował.. przeciez mozna zrobic cos małego wczesniej.. W praktyce wiele sie zmienia.. Nie mówie tez ze na teorii sie nie skończy. Pierwszym pomysłem była bejcowana cienka sklejka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts