norbertxxx 17.02.2021 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Dzień dobry. Dostałem ofertę aby pracować przy szalunkach nie na godziny a na akord. Tylko rodzi się pytanie ile jest tak mniej więcej od metra szalunku ściany, ile za strop a ile za słupy i schody. Dostałem już ceny od tego co mi to zaoferował, ale nie wiem czy nie chce oszukać i stad rodzi się pytanie ile za te m2, tak aby nie wkopać się i nie wyjść gorzej niż na godziny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 17.02.2021 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Sprawdź ogłoszenia na portalach z poszukiwaniem pracy na takim stanowisku. Wystarczy wpisać w Google i już zobaczysz sporo informacji ile płacą i czego wymagają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts