bartezxc 18.02.2021 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2021 Drodzy,Kupuję dom od dewelopera. Jednak niepokoi mnie jedna rzecz wykonane docieplenie poddasza nieużytkowego (nieogrzewanego).Warstwy wyglądają następująco:1. Pomieszczenie ogrzewane2. Zabudowa GK3. Warstwa wełny 15 cm4. Warstwa wełny 10 cm5.Folia paraizolacyjna (żółta).6. Poddasze nieużytkoweCzy ten sposób montażu jest prawidłowy ?Czy woda nie będzie sie skraplać przy spotkaniu z tą folią i nie będzie namakać wełna ?Dziękuje za porady.PozdrawiamBartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 18.02.2021 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2021 Drodzy, Kupuję dom od dewelopera. Jednak niepokoi mnie jedna rzecz wykonane docieplenie poddasza nieużytkowego (nieogrzewanego). Warstwy wyglądają następująco: 1. Pomieszczenie ogrzewane 2. Zabudowa GK 5.Folia paraizolacyjna (żółta). 3. Warstwa wełny 15 cm 4. Warstwa wełny 10 cm ................................ 6. Poddasze nieużytkowe ... Trochę warstwy im się pomyliły...masz rację jest źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartezxc 18.02.2021 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2021 Czyli jednak dobrze myślałem, jak ma wilgoć uciec ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts