Jarkom 19.02.2021 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2021 Czy ktoś coś wie o pompach ciepła p-w marki Sevra lub miał z nimi styczność i może się o nich wypowiedzieć ? Pytam bo dostałem ciekawą wycenę na pc split 12 kW marki Sevra ale kompletnie nic o niej nie wiem i w ogóle nie słyszałem o takiej marce.Z tego co mi się udało ustalić to te pompy firmuje w Polsce firma Wienkra, a panel sterownika wygląda mi bardzo podobnie do pomp Hyundai.Plusem pc Sevra 12 kW w porównaniu z pc Panasonica jest zastosowany czynnik R32 i wifi w standardzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CM071 03.03.2021 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2021 WItam, Mam od wczoraj 10kw. Jest cicha, nawet bardziej niż się spodziewałem. I... to tyle na ten moment. Aha walczę z wifi. Aplikacja niby jest ale nie wiadomo skąd brac kod rejestracyjny, który jest wymagany. Wienkra właśnie z tym walczy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowal7510 29.03.2021 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2021 Witam mi też instalator dał ofertę kilku pomp między innymi sevra cena atrakcyjna, a teraz moje pytanie czy ktoś może więcej napisać na temat tej marki z góry dziękuję, a może Pan CM071 ma już jakieś spostrzeżenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beehome 29.03.2021 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2021 Sevra jest to marka sprowadzana i dystrybuowana przez firmę Wienkra z Krakowa. Sevra oraz Rotenso to pompy z tej samej lini produkcyjnej. Marki stworzone na potrzeby dużej hurtowni ogólnopolskiej. Jakościowy przyzwoity sprzęt nie różniący się od markowych pomp. Cenowo znacznie. W Rotenso masz ciekawą opcję pompy typu split z opcją podłączenia do jednego agregatu kilka klimatyzatorów, pcpw. Najważniejsza jest gwarancja i dostępność części w razie W. W przypadku Thermosilesi nie mam złych odczuć. Części zamienny do produktów marki Rotenso praktycznie w 48h na miejscu. Co do Sevry mój klient walczy z gwarancją od 21 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts