Chcę 20.02.2021 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2021 Witam Powoli wczytując się w forumowe otchłanie dotarłem do tematu schodów, Jako, ze mam dylemat w wyborze schodów chciałbym zasięgnąć tu informacji. Waham się pomiędzy schodami na konstrukcji metalowej ze stopniami drewnianymi i całymi schodami wykonanymi z drewna. Konstrukcja schodów taka sama; ażurowe, bez podstopnic, dwubiegowe ze spocznikiem, Jako przykład dałem dwa zdjęcia A pytanie brzmi, ktore schody będą tańsze, jeśli stopnie będą wykonane z tego samego gatunku drewna - dębu, konstrukcja jednych schodów metalowa, a drugich drewniana dębowa. Może ktos robił takie porównanie bądź ma wiedzę w tym temacie? Wycena wyceną ale taka wstępna informacja pomogła by podjąć wstępna decyzję Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/260678-schody-wewn%C4%99trzne-metalowe-czy-drewniane/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts