Bet81 20.02.2021 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2021 Witam, Po wybraniu na sterowniku czujnika pokojowego Videoroom, pojawiła mi się ikona (zaznaczyłem strzałką). Ciągle miga. Co ona oznacza ? p.s. Po wybraniu opcji Brak, ikona ta już się nie pojawia. Dziękuję za wszelkie informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samsu 21.02.2021 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 (edytowane) Jeśli nie przestaniesz smrodzic wybuch nastąpi za...i tu powinny pojawić się sekundy na tej ikonce.No co ty - zaś że PC masz które przy ok. -20*C 1kW/h z sieci energetycznej pobiera a 3kW/h oddaje wiedząc o tym – ile jest smrodu z tego by to wyprodukować – ile jest smrodu na to by to zasilić – za takie radzenie : ich czy ciebie. Eskimosom do ogrzania się w igloo łuczywo czy kaganek oliwny wystarczy – na marginesie napędzany spalanym tłuszczem z upolowanego zwierzęcia czy złowionej ryby. Edytowane 21 Lutego 2021 przez samsu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samsu 21.02.2021 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Bet81 – po tym co ja tu widzę – jak z tego wynika nie masz tu na co liczyć ale tutaj zobacz i ewentualnie tutaj pytaj : https://forum.info-ogrzewanie.pl/forum/54-kot%C5%82y-pelletowe/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts