Arturo1972 20.02.2021 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2021 Jako, że weekendzik to i czas relaksu, a jak tak to na zdrowie Się pochwalę fikusnymi ale preferuję tradycyjnie,czyli szybka łódka z cola Ale jak mówiłem wyżej, najlepsza dla mnie jest szybka łódka i cola, na tarasie piękna sprawa i kołysze nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 22.02.2021 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 1-2 kieliszki cytrynówki (Zależy jak mocne drinki preferujesz), troszkę soku z limonki, dopełnić Sprite i wrzucić kilka plastrów świeżego ogórka. Oczywiście wszystko do szklanki zmrożonej lub wypełnionej lodem. Idealny drink na orzeźwienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.03.2021 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2021 Witam . Sklep Świat alkoholi i jego obsługa to miłośnicy wszelakich mieszadełek. Ten driniunio na fotce mnie powalił. Prosty szybki ale bardzo zaskakujący .Tylko miast kostek lodu z wody trzeba zrobić z soku z cytryny (następnym razem ) . 50 mil Starki i na zabarwienie Sprite . Tu nie czuć wcale napoju czuć jakby był zrobiony zwyczajnie z colą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jupil 28.04.2021 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2021 a coś z malimu? jakiś przepis na drinka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts