Piotrek17 21.02.2021 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Cześć, Chciałbym Was zapytać o pomoc/poradę, czy do wkrętarki można normalnie zamontować zwykłe wiertła do drewna, które nie mają odpowiedniej końcówki hex? Korzystam z wiertarko-wkrętarki Boscha i chciałem kupić wiertła Milwaukee 4932352466, które kosztują jakieś 25-30 złotych. Chciałem je użyć do drobnych prac typu montaż uchwytów w szafie albo montaż klamek. Chyba, że macie do polecenia jakiś zestaw wierteł do drewna z końcówkami hex do 50 zł to byłbym wdzięczny . Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 21.02.2021 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Trzeba kupić dobry adapter hex i będzie to działać - jeśli wkrętarka jest do tego przystosowana nie powinno być najmniejszego problemu. Niekiedy korzystam z klucza udarowego i takiej przystawki i się sprawdza;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek17 21.02.2021 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Jakie uchwyt/futerko posiada ta wkrętarka? Co to za model? Model to GSR 18V-50. Nie wiem jak fachowo nazywa się ten uchwyt, ale wygląda bardzo podobnie jak w standardowej wiertarce, tylko nie ma potrzeby używania kluczyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 21.02.2021 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Model to GSR 18V-50. Nie wiem jak fachowo nazywa się ten uchwyt, ale wygląda bardzo podobnie jak w standardowej wiertarce, tylko nie ma potrzeby używania kluczyka. Dziwne pytanie więc zadałeś. Przecież to normalny uchwyt do wierteł walcowych i złapie każde wiertło czy do drewna czy metalu czy bit z Hex. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek17 22.02.2021 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Dziwne pytanie więc zadałeś. Przecież to normalny uchwyt do wierteł walcowych i złapie każde wiertło czy do drewna czy metalu czy bit z Hex. Czyli ten adapter który pokazałeś w pierwszej odpowiedzi byłby konieczny gdyby wkrętarka miała tylko uchwyt jak nr 5 poniżej? https://www.skil.pl/przydatne-narzedzia/rozne-typy-uchwytow-do-wkretarek-akumulatorowych-i-wiertarko-wkretarek-akumulatorowych.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 22.02.2021 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Czyli ten adapter który pokazałeś w pierwszej odpowiedzi byłby konieczny gdyby wkrętarka miała tylko uchwyt jak nr 5 poniżej? https://www.skil.pl/przydatne-narzedzia/rozne-typy-uchwytow-do-wkretarek-akumulatorowych-i-wiertarko-wkretarek-akumulatorowych.html Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts