Leszek 29.11.2004 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Witam,Czy pod piec (HEF 25kW z podajnikiem) wylewaliście cokolik? Jeżeli tak, to jakiej wysokości. Piec z podajnikiem ładuje się od góry i obawiam się, że może być nieporęcznie z cokolikiem (zbyt wysoko). Ale z technicznego punktu widzenia, lepiej podnieść trochę kocioł nad poziom podłogi. Co Wy na to?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kortezjan 29.11.2004 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 cześć. nie ma potrzeby.cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bio 29.11.2004 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Jeżeli postawimy kocioł na fundamencie, to łatwiej jest utrzymać czystość wokół niego. Jeżeli producent dopuszcza stawianie go bezpośrednio na posadzce, to nie widzę tytaj żadnego technicznego plusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzyś - 29.11.2004 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Mam Hefa, stoi bezpośrednio na podłodze i jak dla mnie jest OK. Gdyby stał na cokoliku dużo trudniej byłoby go ładować . Wogóle nie mam pojęcia po co są cokoliki pod piece CO . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts