Hihotek 22.02.2021 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Co mam zrobić aby patologiczna rodzina mieszkająca piętro niżej miała głośno? Od nich przez cały dzień dochodzą odgłosy libacji alkoholowych. Mam zamiar pozbyć się podkładu pod panele. Czy to pomoże? Na piętach już chodzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 22.02.2021 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Też się napijcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hihotek 22.02.2021 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Nie jesteśmy pijakami a w mieszkaniu mamy głośno. Planujemy w przyszłości przejść na parter aby nie mieć sąsiadów z dołu. Z góry nie słychać głośnych rozmów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 22.02.2021 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Od nich to przez strop idzie czy raczej kominy wentylacyjne? Twardymi bądźcie, nie zniżajcie się do uprzykrzania innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 22.02.2021 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Konkretny głośnik basowy odwrócony w stronę podłogi Działa, potwierdzone info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hihotek 24.02.2021 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Są może tanie głośniki basowe które można podłączyć do zwykłego odtwarzacza MP3? Nie uśmiecha mi się inwestować fortuny aby ucieszyć glosnego sąsiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hihotek 24.02.2021 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 A czy to jest normalne, że z dołu strasznie słychać zaś z góry zupełnie nic? My mamy panele na podłodze których na dole nie słychać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 24.02.2021 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 A czy to jest normalne, że z dołu strasznie słychać zaś z góry zupełnie nic? Nie. Dlatego pytałem precyzyjniej o źródło głosów. Od nich to przez strop idzie czy raczej kominy wentylacyjne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hihotek 27.02.2021 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2021 Od dołu głosy idą zarówno przez strop jak i kominy wentylacyjne. Nasz blok został zbudowany byle jak aby szybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts