marekpaw_74 22.02.2021 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Mam pytanie, w czy blachodachówkę Płaska Plus można montować tylko na mijankę?Nie mogę znaleźć tej informacji. A chciałbym, żeby właśnie nie było na mijankę. Słyszałem, że nie wszystkie blachodachówki można tak układać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blachy Pruszyński 22.02.2021 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Dzień dobry, Blachodachówkę PŁASKA i PŁASKA Plus Blachy Pruszyński można montować zarówno w układzie symetrycznym jak i na mijankę (szachownicę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blachy Pruszyński 23.02.2021 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Blachodachówka PŁASKA Blachy Pruszyński swoim nowatorskim kształtem doskonale wpisuje się w nowoczesną i przemysłową zabudowę. Prosta i szybka w montażu. Ekonomiczna - do koniecznego minimum ograniczona ilość odpadów. Bardzo bogata paleta zabezpieczeń antykorozyjnych (powłoki organiczne i metaliczne). Dzięki temu pokrycie dachowe wykonane z blachodachówki płaskiej może być projektowane na dziesięciolecia. https://pruszynski.com.pl/blachodachowka-plaska,prod,57,2985.php Blachodachówka PŁASKA PLUS Blachy Pruszyński to odpowiedź na wciąż rosnący trend minimalistyczny. Zmodyfikowaliśmy blachodachówkę PŁASKĄ, usuwając delikatne przetłoczenie na powierzchni panelu. Dzięki temu otrzymaliśmy idealnie płaską powierzchnię, która teraz jest tak często poszukiwana przez inwestorów. Stworzona z myślą o nowoczesnym budownictwie, tworzy nienachalny rysunek na dachu. Najlepiej zaprezentuje się w powłokach matowych. https://pruszynski.com.pl/blachodachowka-plaska-plus,prod,57,3034.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts