mank 29.11.2004 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Mam okazję kupić suporeks w bardzo atrakcyjnej cenie - 1/4 mniej niż w "sklepie". Zakupu można dokonać w hurtowni - przedstawiciela handlowego producenta betonu komórkowego. Warunkiem jest zapłacenie teraz za całość zamówienia, a dostawa będzie najwcześniej w marcu.Ma być jakaś umowa kupna, ale "czy warto się w to pakować" - takie kupowanie na papierku, żeby nie było przysłowiowym "kupnem kota w worku".Jak sprawdzić wiarygodność tej oferty?Czy szanowni formułowicze dokonali by takiego zakupu?Oferta kusząca, ale czy warta zainteresowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irex 29.11.2004 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 NIE KUPUJ ! Z TEGO CO PISZESZ WYNIKA, ŻE TO OSZUSTWO A NIE OKAZJA ! TAKICH OKAZJI PEŁNO W "NASZYM KRAIKU"..... I JESZCZE TEN DZIWACZNY TERMIN ODBIORU !!! Pozdrawiam i życzę......rozsądku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 29.11.2004 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Sprawdź czy to jest oferta Producenta i czy jest dostępna także i u innych dystrybutorów. Czy też jest to tylko i jedynie inicjatywa tego konkretnego hurtownika. Jesli to ta druga opcja to radził bym być wstrzemięźliwym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi2 29.11.2004 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Ja dałem się nabrać dokładnie na to samo tyle, że nie hurtowni a wykonawcy. Miał zamówić bezpośrednio w wytwórni z przedpłatą. Jeśli już, to dobrze zabezpiecz tą wpłatę - zastaw rejestrowy, wypłacalni żyranci, etc ) pozdro PS: Na usprawiedliwienie mam tylko tyle, że miało być tylko trochę taniej (tak było uzgodnione przed podpisaniem umowy) i nie wyglądało to na oszustwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BNN 29.11.2004 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Też zastanawiałabym się nad taką ofertą - "jest taka kusząca". Coś podobnego znalazłam niedawno na Allegro - beton komórkowy po 4,15 zł za sztukę bruttowww.allegro.pl/show_item.php?item=36052829Co sądzicie o tej ofercie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marty 29.11.2004 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 wszedlem na allegro i zerknalem, ale ja bym sie nie pchal, po wygranych aukcjach wyglada ze facet sprzedaje i kupuje rozne duperele nie zwiazane z budownictwem,a co bedzie jak bloczki beda kiepskiej jakosci, co z reklamacja, duzo handluje na allegro ale z tego bym nie skorzystal, aukcje sa ubezpieczone tylko do kwoty 300 zl wiec trzeba wyszukiwac rzetelnych sprzedajacych a nie czlowieka ktory kupuje opaski nike i zaslepki do radia a sprzedaje beton komorkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 06.12.2004 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 Mi to trąci cwaniactwem i oszustwem. Teraz, jak masz kasę, to wybór jest duży i Ty dyktujesz warunki ! Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts