tbart 23.02.2021 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Dzień dobry, Kilka dni moja instalacja wyprodukowała w ciągu całego dnia ~20kWh energii. Załączam wykres produkcji z tego dnia: Dlaczego suma produkcji z tego dnia widnieje jako 0 ? W ciągu dnia kilka razy zaglądałem do aplikacji i suma normalnie rosła i nawet wieczorem przekroczyła 20kWh, a następnego dnia się wyzerowała. Ktoś się spotkał z takim problemem? Restart falownika, internetu w domu nic nie dała. 0 widnieje zarówno w aplikacji jak i na stronie FusionSolar. Kolejne dni już się zsumowały bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tbart 23.02.2021 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Wygląda na to, że się dodało do miesięcznej sumy. Falownik nie ma wyświetlacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtekpll 24.02.2021 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Dokładnie tak jest z tą aplikacja Huwaeia. Powinno samo wrócić, a jak nie to trzeba odtworzyć historie. Niestety do odtworzenia historii nie wszyscy maja dostęp. Ja np. nie mam. Pisałem do Huwaeia i mi wszystkie błędne wykresy odtworzyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cob_ra 25.02.2021 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Z falownika odczytujecie, czy z dodatkowego dedykowanego licznika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts