bedbud 23.02.2021 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Witam Wszystkich ,Jestem tu nowy więc proszę mieć to na uwadze. Mam pytanie ile potrzebował bym szlaki na drogę głębokość 20 cm szerokość 3m .Proszę o pomoc bo muszę obliczyć transport ,żeby poinformować sąsiadów jaki będzie koszt . Z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 23.02.2021 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 0,75m3/mb drogi (szlaka , żużel zagęszcza się z utratą 25% objętości). Czyli na 100mb drogi będzie to 75m3. Czyli 4 wywrotki na podwoziu 4-osiowym lub 5 na trzy-osiowej.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bedbud 23.02.2021 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Dziękuję bardzo za odpowiedź .Szukałem tego wszędzie i nie mogłem uzyskać odpowiedzi.Życzę miłego dnia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts