Chris11 04.03.2021 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2021 No to chyba już wszystko jasne - są nieszczelności na doprowadzeniach wody. Chyba nie pozostaje nic innego jak rozkuć i sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.03.2021 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2021 zanim cokolwiek zaczniesz rozkuwac lub naprawiac to zglos do ubezpieczalni albo ze swojej polisy albo polisy oc wykonawcy / developera od ktorego kupilas dom. porzadna firma takie posiada i nie robi problemow. zglaszasz im szkode i powinni ci podac gdzie sa ubezpieczeni. z doswiadczenia wiem, ze polisy oc dzialaja calkiem niezle. przeciez naprawa pociagnie troche po kieszeni, przypuszczam ze nie tylko farbe bedzies zmusiala zmienic, naprawa tynkow, odgrzybienie scian i posadzki, pewnie do tego wymiana paneli. to nie sa male pieniadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mickry 18.07.2023 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2023 odgrzebie temat. Mam problem nieprzyjemnego zapachu, takiego kwaśnego. Wydaje mi się że to panele mają taki dziwny nieprzyjemny zapach. Na pewno nie farba, bo w kotłowni też jest ta sama a tam są płytki i nie czuć tego zapachu. Ma ktoś z tym jakieś doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts