swierol 25.01.2022 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2022 Jak coś się z nim stanie w garażu przez 8 miesięcy to co dopiero z nim będzie na się działo na ścianie zewnętrznej po kilku latach? A tak na poważnie - nic mu nie będzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 25.01.2022 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2022 No chyba, że kolega ma myszy Ale poważnie to nikt o zdrowych zmysłach nie odpowie na pytanie jaka będzie cena styropianu we wrześniu. Ale patrząc na inflacje to wątpię żeby jakieś radykalne obniżki się pojawiły. Sądzę , że raczej zostanie tak jak jest i to już będzie dużo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukasz11 25.01.2022 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2022 Panowie kupować teraz termo Organika EPS 033 GALAXY fasada - styropian grafitowy ,mam wycenę za 1opakowanie 108zł (vat23%) przy 80szt . Robota będzie dopiero wykonywana we wrześniu ,czy jest sens przechowywać go w garażu przez pół roku? nic z nim się nie stanie ? Nic mu nie będzie. Ewentualnie może zostać przez kogoś sprywatyzowany i dostać nóg. Ja kupiłem tylko część styropianu w listopadzie. I patrząc na obecną cenę już jestem 1 tyś złotych do przodu. Tylko to ryzyko, że ktoś go ukradnie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guja 25.01.2022 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2022 108zł/p to na dzisiejszy dzień żadna okazja. Ale kto wie co będzie za kilka mc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swierol 11.06.2022 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2022 Podobno styropian ostro tanieje. Ktoś? Coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawiddur 11.06.2022 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2022 Tanieje, potwierdzam. Kto nie musi, niech czeka. Ja kupiłem dosłownie w momencie gdy zaczął taniej czyli jakiś miesiąc remu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swierol 11.06.2022 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2022 Dziwie się autorowi tematu ze już tak ochoczo motyk nie informuje. A wełna w górę … Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guja 22.06.2022 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2022 Etixx poleciał około 100zł w dół przez miesiąc , ale od dłuższego czasu cena stoi około 405zł. Stawiam że poobcinali marże na wakacje , osobiście sobie i innym życzę aby do sierpnia potaniał jeszcze trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 01.07.2022 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2022 Etixx poleciał około 100zł w dół przez miesiąc , ale od dłuższego czasu cena stoi około 405zł. Stawiam że poobcinali marże na wakacje , osobiście sobie i innym życzę aby do sierpnia potaniał jeszcze trochę w lipcu nie jest planowana zadna zmiana, moze jakas kosmetyka, chyba ze swiss wreszcie przyzna ze zerowal ostatni rok na ludziach i zrobi korekte ceny zauwazalna, na razie nie robia jej bo sie po prostu boja linczu miesiace od wrzesnia do grudnia to zawsze wzrost sprzedazy zatem czynnik zeby cene podniesc. sierpien jest na dwoje babka wrozyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel84j 04.07.2022 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2022 fighter1983:A jak jest z popytem na styropian, jeśli porównamy czerwiec do maja tego roku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 07.07.2022 04:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2022 fighter1983: A jak jest z popytem na styropian, jeśli porównamy czerwiec do maja tego roku ? Popyt: czerwiec do maja - w czerwcu mniejszy...aleeeee to akurat zadbna niespodzianka . branza ma to do siebie ze jezeli powstaje jakikolwiek dluhgi weekend (boze cialo) i zakonczenie roku szkolnego lub jego poczatek - z pkt widzenia handlowego - tydzien jest wyciety z obrotu - cos sie dzieje, ale w zasadzie niewiele zatem zawsze czerwiec mial mniejsza sprzeedaz niz maj. nienormalny w tym roku byl luty, marzec i poczatek kwietnia - a marzec to juz jakis kosmos byl jezeli chodzi o sprzedaz styro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guja 07.07.2022 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2022 swiss obniżył ceny , jednak liczyłem na więcej - zobaczymy co przyniesie lipiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel84j 07.07.2022 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2022 Grafitowy jest teraz tańszy od białego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maaszak 07.07.2022 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2022 Przymierzam się do ocieplenia podłogi i tak teraz patrzę i nie wiem czy dobrze widzę? XPS bywa (np. Synthos XPS S30) niewiele droższy niż EPS 200 a nawet EPS150? Oczywiście w zależności od producenta, pomijając kwestię dostawy/minimów logistycznych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel84j 08.07.2022 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2022 Gdy patrzyłem na wyniki badań dla EPS200 na tej stronce: https://www.gunb.gov.pl/probkiTe które udało mi się znaleźć nie miały 200 tylko 100 kilka, Więc jeśli EPS200 to tylko od renomowanego producenta. A przy takiej różnicy w cenie między EPS200 a XPS to rzeczywiście chyba lepiej kupić XPS (moim zdaniem pewniejszy materiał pod kątem parametrów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mokebe 08.07.2022 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2022 Pytałem mojego wykonawcy SSO, spodziewają się dalszych spadków na styro, ale do czasu. Przewidywana podwyżka cen elektryczności w 2023 będzie duża i przerzucona w całości na konsumenta. Styropian kupić muszę, ale ograniczę się do 100m^2 eps na podłogi. Elewację w październiku pewnie zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guja 11.07.2022 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2022 Sam czekam , i liczę że w sierpniu jeszcze coś pójdzie w dół. Choć i tak mam w pamięci cenę etixxa po 240zł i brak mojej decyzji o zakupie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PokazCoPotrafisz 15.07.2022 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2022 No i co teraz będzie w związku z "czystym Powietrzem Plus"? Pewnie zaraz styro znowu zacznie drożeć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel84j 02.09.2022 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2022 Swisspor lambda mega white (z białą powłoką) czy knauf etixx ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boconek03 02.09.2022 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2022 Bierz co tańsze. Oba robione w formie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts