Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Inny świat do którego wzdycham...

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 196
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

tak sadzisz? Oceniamy nasz narod kochany po nas samych. A my bywajac tutaj i majac pomysl na zycie jakim jest miedzy innymi wlasna budowa domu zaliczamy sie do innej kategorii ludzi. Byle kiep chalupy nie postawi i na nia nie zarobi a resztai? Wybacz - dla mnie wiekszosc nie mysli - kieruje sie tylko obietnicami gruszek na wierzbie - lata socrealu swoje w mozgach zrobily. Wszak haslo "pomozecie" i odzew "pomozemy" w duszy wiekszosci polakow wciaz aktualne

pomine fakt, ze nie w temacie wogole jestesmy jareko ,hm

to szczerze? mnie to niewiele , Wiesz , ja robie swoje , cicho , konsekwentnie

wiesz co mam na mysli oczywiscie

za stara na nerwy jestem

nie powiem tez , ze strace wiare w ludzi , bo dawno stracilam

z gory ....

mam biznes . tego pilnuje , a ze rzad utrudnia??

zaczelam w biznesie za komuny

nie boje sie juz

:lol: :lol:

ambona jest zupelnie mi daleka , nie widzialam jakies nascie lat

• 3 weeks później...

Boze zalamuje sie jak to czytam - ja dopiero rok po slubie jestem no troche wiecej niz rok i wciaz czuje, ze sie zakochuje w moim mezu....

Jestem z niego dumna i podziwiam go we wszytskim co robi...mamy wspolne mysli i poglady.....i wiele wspolnych zainteresowan.

Nie wyobrazam sobie kiedy moj maz zafascynowal by sie inna kobieta......zalamalabym sie .....chyba......z reszta nie chcialabym wiecej zyc, ani bym sensu w zyciu juz nie widziala........taka sytuacja to cos ponizej pasa - bynajmniej dla mnie.