Gość 1950 01.07.2005 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 ani mnie nie strasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 01.07.2005 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 nie zamierzam - ja sam w strachu ze cos takiego, biorac pod uwage ogolna inteligencje narodu, jest mozliweI oby moje przeczucia w g.... sie zamienily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.07.2005 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 oj czuje inaczej , cos czerowonego czuje , i az przestaje mysle , jak sobie o tym pomysle , ale 2 babki i jeden facet czy inaczej za Toba jareko ciezko nadazyc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 01.07.2005 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 swe lata mam i co nie co za soba i ile jeszcze przede mna Taaaa.....na Kwasniewskiej Cimoszewicz wszystkich pobic moze - choc nie zapominajmy o czarnym koniu jakim znow Tymynsky jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.07.2005 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 daj spokoj jareko , az taki narod nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 01.07.2005 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 tak sadzisz? Oceniamy nasz narod kochany po nas samych. A my bywajac tutaj i majac pomysl na zycie jakim jest miedzy innymi wlasna budowa domu zaliczamy sie do innej kategorii ludzi. Byle kiep chalupy nie postawi i na nia nie zarobi a resztai? Wybacz - dla mnie wiekszosc nie mysli - kieruje sie tylko obietnicami gruszek na wierzbie - lata socrealu swoje w mozgach zrobily. Wszak haslo "pomozecie" i odzew "pomozemy" w duszy wiekszosci polakow wciaz aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 01.07.2005 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 a jak jeszcze z ambony glos wskazujacy padnie - to bedzie kleska gdyz LPR wtedy wszystkich pobije i juz tylko na supelek, czarny garniaczek, lista przy wejsci do kosciolka itepe no i zdrada potepiona na wieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.07.2005 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 pomine fakt, ze nie w temacie wogole jestesmy jareko ,hm to szczerze? mnie to niewiele , Wiesz , ja robie swoje , cicho , konsekwentnie wiesz co mam na mysli oczywiscie za stara na nerwy jestem nie powiem tez , ze strace wiare w ludzi , bo dawno stracilam z gory .... mam biznes . tego pilnuje , a ze rzad utrudnia?? zaczelam w biznesie za komuny nie boje sie juz ambona jest zupelnie mi daleka , nie widzialam jakies nascie lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.07.2005 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 czytalam , fajnie bylo napisane , ze 90 % sploleczenstwa ..wiesz co chce powiedziec tak Ty widze wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 01.07.2005 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 taaaa.....odluzmy politykierstwo - bedzie jak bedzie i tylko trzeba sie w nowej sytuacji odnalesc a to chyba my - co czerwonych pamietamy bardzo dobrze - juz potrafimy Tez zaczynalem w tamtych czasach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.07.2005 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 i o to potrafienie chodzi , dawaj na watek sasiedni ciekawszy od tego bagienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 01.07.2005 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 ja tam caly czas jestem - spoko a dysputa ciekawa oj ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.07.2005 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 lepiej sie bawic , niz zgorzkniec w naszym wieku istnieje zagrozenie i nie jest ono przeciwpowodziowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 02.07.2005 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 rrmi o jakim wieku piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.07.2005 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 rrmi o jakim wieku piszesz kto jest ciekawy niech wsadzi nos do kawy znasz? tak chcialam jareko podenerwowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 02.07.2005 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 acha już rozumiem, chodzi Ci o dwudziesty pierwszy wiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 18.07.2005 01:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Boze zalamuje sie jak to czytam - ja dopiero rok po slubie jestem no troche wiecej niz rok i wciaz czuje, ze sie zakochuje w moim mezu....Jestem z niego dumna i podziwiam go we wszytskim co robi...mamy wspolne mysli i poglady.....i wiele wspolnych zainteresowan. Nie wyobrazam sobie kiedy moj maz zafascynowal by sie inna kobieta......zalamalabym sie .....chyba......z reszta nie chcialabym wiecej zyc, ani bym sensu w zyciu juz nie widziala........taka sytuacja to cos ponizej pasa - bynajmniej dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts