Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Inny świat do którego wzdycham...

Gość

Recommended Posts

A w ogole to ja sie cos Goscia czepiam calkiem bezinteresownie.

Drogi Gosciu - z okazji mojego 40tego postu zycze Ci z calego serca rozwiazania tego problemu i odzyskania spokoju ducha .

A jeszcze bardziej zycze Ci tego z powodu zblizajacych sie Swiat -

moze pozwola Ci odkryc ponownie wszystkie uroki zycia rodzinnego :)

howgh

• Odpowiedzi 196
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Atak przy okazji cierpien to mi sie przypomnialo :

maz do zony - z okazji 25 rocznicy slubu ( nastroj, kolacja,.swiece, wzruszenie ) i on :

Kochanie - pamietam , bylas przy mnie jak chorowalem, bylas jak wlaczylem z nalogiem, bylas jak stracilem prace, jak spalil sie dom, bylas jak odeszli przyjacile...

Cholera Kochanie :evil: Ty mi jakiego pecha przynosisz !

Łociekurdefragranse :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dawno się tak nie uśmiałam ... 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• 6 months później...

Dlaczego nie ma zakonczenia ,

Gosciu odezwij sie i powiedz jak sie sprawy maja kazdy pyta , prosi o rade , a potem ciiiiiiiiiiiiiiiiisza!!!!!

jednego zona zostawila , poszla z dzieckiem w sina dal i tez ani be ani me

moze poobstawiamy ???

chyba lepsze od obstawiania wynikow wyborczych :lol:

tak sobie czytam i czytam ten watek - bardzo pozno go odkrylem :( i dochodze do jednego wniosku

Wyrazacie swoje opinie jakbyscie znali cala sytuacje dokladnie. To tylko lakoniczny opis rozterki faceta ktory znalazl sie w sytuacji jakich wiele. Moze nie kazdy z Was ma na tyle odwagi by sie przyznac do tego ze jakis czas mial kogos na boku - chocby by przy kawie czas na obgadywaniu slubnej spedzic majac moze gdzies gleboko skrywana chec przespania sie z rozmowczynia. Tak latwo wam oceniac innych, oceniac ich poglady w sposob tak radykalny i czasem i wulgarny.

To bardzo trudna sytuacja

W watku "o krok od zdrady" cos o sobie napisalem i Goscia calkowicie rozumiem. I gadanie w stylu zostaw kochanke wroc do zony mija sie z celem. Bo trudno to pojac ale nasze serce jest pojemne i moze kochac - szczerze kochac - nie tylko jedna osobe. I wtedy pojawiaja sie dreczace Goscia rozterki. Jak im zaradzic? Mozna isc do poradni, mozna isc do psychologa mozna isc do samego diabla i to nic nie pomoze poza mozliwosci wygadania sie i czesciowego obarczenia problemem innych - nam wtedy faktycznie robi sie lzej na sercu choc problem nie zostaje rozwiazany.

Gosciu - nie bede Ci nic doradzal bo i tak zrobisz tak jak zechcesz. Wiem - wbrew pozorom wiem - jak trudno podjac w tej sytuacji decyzje.

Ja poradzilem sobie w pewnym momencie zycia w taki oto sposob. Kartka, pionowa kresta i napisy - co przemawia ZA tym by pozostac a co PRZECIW. I wyobraz sobie ze ta metoda pomogla mi w ukierunkowaniu swoich poczynian. Powoli rozsadek zaczynal zwyciezac. Stanalem sobie z boku i popatrzylem na obie sytuacje i podjalem decyzje. Trudna decyzje by po 22 latach odejsc. I to co moze zdziwic nie zamienic na inna - tylko po prostu odejsc.

w sytuacji którą opisujesz Twoje małżeństwo nie jest przecież złe i męczące nie do wytrzymania. Sam jako facet czterdziestoletni mam różne ciągoty i bardzo podobają mi się młode śliczne dziewczęta i nie tylko .ale wiem ,ze taka miłośc jest niewykonalna i właściwie to bardziej chodziło by o sam seks nie czarujmy się . No i poza tym jak potem spojrzeć w oczy córeczce 3-letniej i synowi który ma 14 lat przecież mam być dla nich wzorem . Ich też bym przecież zdradził.

pozdrawiam

widzisz rmmi - czlek juz slepy na stare lata - nie zauwazylem daty :( a ze pojawil sie na czele peletonu.....wiesz.psychol dyzurny i te rzeczy ;)

wiem jareko

jak chcesz o tym porozmawiac , to wieczorem bedzie czynne

cos poradzimy :wink:

bajdelej w tym wieku i stanie ... to i tak sie dobrze trzymasz :lol: :lol:

No nie chłopcy wykluczeni tak to trochę śmiesznie wyszło!!

A już myślałam, że to będzie zalążek nowego wątku... :wink: :D

ojej , ja tez tak myslalam :lol: :lol: :lol:

tego jeszcze nie bylo :o

to sie matka zawiodlysmy :wink:

Krzysiu moze jednak??? :lol: :lol: :wink: