lisekchytry 28.02.2021 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2021 Cześć wszystkim. Zwracam się do Was z prośbą o poradę a także informację. Otóż mam dość nietypowe okna balkonowe. Mieszkam na poddaszu i górny róg okien jest z jednej strony ukośny. Uniemożliwia mi to założenie rolet zewnętrznych (kaseta wychodzi poza dach) pomyślałam więc o roletach wewnętrznych. Kilka firm sugerowało mi rolety plisowane ale koszt zwalił mnie z nóg. Zainteresowałam się więc roletami drewnianymi. Wiem że ich koszt też nie będzie niski ale tutaj z kolei dojdzie mi kilka innych plusów, m.in. brak firanek i całej tej męczarni związanej z ich wieszaniem. Teraz moje pytanie. Czy ktoś z Was posiada takie drewniane żaluzje (poziome) na potrójnym oknie (balkonowe+dwa mniejsze) i może mi podpowiedzieć jakich kosztów należy się spodziewać? Jeśli coś zawile opisałam to przepraszam, mam nadzieję jednak że zrozumiale opisałam sprawę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WiosennaRosa 10.03.2021 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2021 Ja kupowałam w 2017 roku w Warszawie niestandardowe wymiary: 3 x duże okno 65x135cm 1 x drzwi balkonowe balkonowe 70x225cm (żaluzje w dwóch częściach- góra, dół) 1 x okno 78x90cm 2 x okno 28x90cm 1 x okno 80x90 1 x okno 65x90cm łącznie za 2350zł. Żaluzje są piękne, chyba bambusowe, ale pięknie pasują do dębowego parkietu. Nie miałam żadnych problemu z nimi. Kurzu na nich wcale nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sparkly 23.06.2023 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2023 (edytowane) W tym przypadku zdecydowanie najlepiej sprawdzą się żaluzje drewniane na wymiar. Każde okno jest inne i dopasowanie odpowiednich żaluzji wymaga czasami zupełnie innych parametrów niż standardowe rozwiązania. Zwłaszcza, że wspominasz o niewymiarowych oknach, które posiadasz. Zatem trochę ciężko będzie określić ile taka usługa może kosztować. Mnie zainteresowała w trackie poszukiwania oferta firmy /moderowano/. Kontakt z ich fachowcami na pewno rozwieje większość wątpliwości. Ja osobiście polecam bo faktycznie pięknie się prezentują. Do tego są bardzo łatwe w utrzymaniu, ich sprzątanie jest szybkie i przez długie lata ślicznie się prezentują. Różne kolory drewna, kilka szerokości lameli, system montażu - wszystko to można dopasować pod siebie i wtedy masz praktycznie spersonalizowane rozwiązania dla swojego domu. Edytowane 2 Stycznia przez finlandia Reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts