zkubinski 28.02.2021 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2021 Witam,Poszukuję architekta z warszawy. Cel jest taki, że chcę kupić projekt i chciałbym aby ktoś mi porobił kilka zmian w projekcie. Żeby nie marnować czasu potencjalnym klientom, to napiszę czego oczekuję. 1. Projekt który kupię chcę dostosować do płyty fundamentowej z tego względu, że jest dla mnie łatwiejsza w wykonaniu - budynek jest bez podpiwniczenia 2. Planuję mieć ogrzewanie podłogowe, zaznaczam, że nie chcę rozkładać rurek bezpośrednio w fundamencie. 3. Chcę aby architekt przeniósł mi okno w miejsce balkonu, a balkon w miejsce okna 4. Chciałbym jeszcze zapytać o podniesienie zadaszenia o ~40cm 5. Zaadaptować projekt - dodam, że budynek nie będzie w warszawie ale 150km dalej - szczegóły omówię z kimś kogo wybiorę Jeżeli ktoś się zgłosi i kogoś wybiorę, to szczegóły prześlę mailem Chciałbym jeszcze aby architekt podał kwotę za jaką się zgodzi wykonać zlecenie. Czy będą jacyś chętni ? Proszę pisać na prv - lub w wątku - o ile w wątku można podawać swoje dane kontaktowe Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/260880-szukam-architekta-warszawa/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts