byczynho 01.03.2021 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2021 Witajcie. Szukając mieszkania dla siebie znalazłem takie mieszkanie MIESZAKNIE Co myślicie o cenie tego mieszkania? Druga sprawa ile może kosztować remont takiego mieszkania? Doradcy kredytowi szacują, że na remont mieszkania przeznacza się od 1000 do 1200 zł za m2 co generuje nam kwotę około 80 000 zł. Znam tylko jedną osobę która zajmuje się takimi usługami, która po zobaczeniu zdjęć wyceniła remont razem z umeblowaniem na 150 tysięcy. Jak to rzeczywiście wygląda? Na jaką kwotę muszę być przygotowany decydując się na to mieszkanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 01.03.2021 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2021 Na szybko - ok 90000zł + koszt umeblowania - ten może wynieść tyle ile cały budżet zakupu i remontu - albo to co kupisz w Ikei Wszystko zależy od gustu i zasobności portfela. Ten remont to też nie z najwyższej półki, ale oparty np na Knauffie, KFA i Cersanicie z panelami i ceramiką do 100zł/m2 ps. Pamiętaj że w tych blokach z wielkiej płyty czeka Cię wymiana instalacji elektrycznej i wodnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byczynho 01.03.2021 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2021 Czyli ten mój znajomy się dużo nie pomylił.... skąd Ci doradcy biorą te wyceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 01.03.2021 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2021 Czyli ten mój znajomy się dużo nie pomylił.... skąd Ci doradcy biorą te wyceny... Być może wyceny są do stanu deweloperskiego.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts