nuri 01.03.2021 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2021 witam wszystkich to mój pierwszy post, kupiłem działkę z warunkami zabudowy które są zbyt małe do mojego projektu.Pytanie jest nastepujące: co wybrać? przepisanie warunkow zabudowy od poprzedniego właściciela czy starać sie o nowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 01.03.2021 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2021 Nie wiem czy cokolwiek się zmieniło w tej kwestii, ale zawsze było tak, że po to są wydawane warunki zabudowy, aby było wiadomo kto, po spełnieniu jakich warunków, co może na działce wybudować. To jak instrukcja obsługi. Zatem po zakupie takiej działki dostaniesz pozwolenie na budowę tylko po spełnieniu warunków z niej wynikających i tylko jeżeli projekt zmieści się w warunkach określonych w decyzji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts