orlikowawiolka 02.07.2014 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 hmm thermocooker super urządzenie. Mam polecam i swoje wiem. Polecam bo to dobry sprzęt. ja myślę o thermomix i chyba się zdecyduje ale po wakacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krolewnasmieszka 06.07.2014 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Thermomix ma moja teściowa, próbowałyśmy już kilka razy zrobić placki ziemniaczane i nie bardzo nam wyszły. Choć teśiowi wychodzą i to całkiem niezłe. Thermocooker ' a mam w domku, głównie mąż w kuchni króluje , ale jak mam ochotę na tosty na szybciutko to robię własnie w nim- wychodzą bardzo dobre Jemy też często jakieś mięsko albo na słodko biszkopty z mascarpone i owocami- i lepiej niż z piekarnika . Ale karpatka np. najlepsza w piekarniku wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j.she 06.07.2014 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Fajnie mieć w domu takie sprzęty , ktore ułatwiają życie . Na temat termomiksa wiem tyle, że jest świetny. Jakość sama w sobie. Może za jakiś czas będę mogła sobie pozwolić. Na ten moment płacę jeszcze raty za thermocookera. Kupując akurat to urządzenie kierowałam po pierwsze naszą małą kuchnią -nie mogę sobie pozwolić na mikrofalówkę, opiekacz , toster i inne cuda bo by mi miejsca na deskę do krojenia brakło A tu mam wszystko w jednym. Po drugie upodobaniami kulinarnymi rodziny a po trzecie oszczędnością czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orlikowawiolka 08.07.2014 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 dadam dadam dadammam thermomix mężuś mi dziś go kupił a to Ci niespodziewanka dadam dadamwięc dziś na obiadek stek z thermocookera z thermomix będę cwiczyła dadam:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darodarowski 08.07.2014 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 VENI VIDI VICI, Posiadam, używam, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waterjet 10.07.2014 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 ja mam okazje bardzo czesto jadac z thermomixa i nie bede ukrywal ze wiekszosc potraw jakie probowalem bardzo mi smakuje. wiele probowania jeszcze przede mna. poki co szczerze polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawidhyla 07.10.2014 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 jedno co mogę powiedzieć to, że naprawdę te sprzęty tzn thermocooker i thermomix naprawdę mogą zrewolucjonizować kuchnię. Co do ceny nie bede dyskutował. Wiem, że Ci co mają są bardzo zadowoleni tak jak i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 07.10.2014 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Hmm, jakiś natłok jednopostowców na ostatniej stronie tego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nessi28 24.10.2014 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Fajnie mieć i thermomix i thermocooker , jak na razie nie mogę Może mąż sprawi mi prezent na święta Podzielcie się zaletami obu urządzeń i jeszcze jedno.... zupy i ciasta w thermocookerze można robić ? 2 odmienne potrawy, jestem w szoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j.she 18.02.2015 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 dawidhyla zgadam się. Mała rewolucja w kuchni Może i cena wysoka ale jaka oszczędność czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 18.02.2015 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Moje zdanie na temat tego osławionego thermomixa jest zgołainne ! Szukałam na forum wypowiedzi o tym urzadzeniu ,jego naprawach i znalazłam ten wątek.Moje doświadczenia z thermomixem są niestety bardzo złe!A ta "wieczysta" gwarancja to zwykła bujda !Po moim około 1 - rocznym użytkowaniu , zaczęło odzczuwać sieswąd przypalanego silnika, po interwencji telefonicznej , powiedzianomi ,że to normalne ?! Czego nie było przy zwykłym mikserze zzelmera, a o oddaniu lub wymianie thermomiksa nie było mowy !Dość powiedzieć - to dziś po 3 latach nieczęstego uzytkowania do naprawy mam :waga która nie działa już dawno ,interwał też nie działa, pojemnik przecieka, przy siekaniu nawet kapusty zacina sie. Telefonicznie ustalając naprawę z serwisem to : dojazd naliczanyjest w kwocie 150 zł. odległość z Wrocławia do mnie jest 85 kmWyszczególnione części - wstępnie oszacowano na 500 - 700 zł.kwota naprawy może się zwiększyć - co raczej pewne !Kolejny przykład z thermomixem , to w rodzinie też po 2 latach posuła sieuszczelka w pokrywie - wylewa się potrawa i nie możnauzywać tego urządzenia do wielu potraw .Za tak wysoką cenę nikomu nie polecam thermomiksa.Teraz szukam czegoś w cenie , góra 500 zł i bez stresu,gdysię cokolwiek zepsuje ,to naprawa w pobliżubez problemu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertclose 11.07.2017 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 Ja mam urządzenie , teraz już kilka bo zajmuje się wypożyczaniem obecnie tych urządzeń i od kilku lat w sumie 7 miu , nie miałem żadnej awarii. Działały poprzednie modele bez awaryjnie , tm5 działa również od dwóch lat bez zarzutu - a mam ponad 10 sztuk. W domu jak ktoś nie gotuje to jest zbędny ale jak ktoś zdrowo się odżywia i chce sam mieć wiele włąsnych wyrobów majonezów , masła ect pasty , sosy , dodatków, lubi się bawić w kuchni - to jest niezastąpiony , oszczędza dużo czasu i wysiłku , choćby nie trzeba kroić warzyw i owoców w małe kostki do miksowania, pomidory na sok wrzcuamy w całości a miskowanie suszonych pestek z avocado czy ziaren na mąkę to pestka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts