Pioro166 01.03.2021 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2021 Witam, czym zabezpieczyć drewniane meble ogrodowe? Czy wystarczy sam impregnat czy muszę dodatkowo lakierować? Powtarzanie impregnowania co dwa lata nie byłoby problemem. Proszę o polecenie konkretnych produktów.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 02.03.2021 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2021 Wystarczy dobry olej do drewna(mebli ogrodowych), ale musi być ciepło i Słoneczko na zewnątrz - przecierasz wilgotną szmatką - wyschnie i delikatnie pędzlem rozsmarowujesz niewielką ilość oleju. Po ok 2 dniach przecierasz szmatką suchą i gotowe na dwa lata......je tak robię kilka lat i jestem zadowolony - olej w sklepie z farbami jak pamiętam ja mam Tikkurilla Valtti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coachu13 02.03.2021 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2021 Nie lakieruj.Zaolejuj. I powtarzaj co rok na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts