Janewa 29.11.2004 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Budowę domu mam dopiero w planie, ale już obliczam koszty i... właśnie-co sądzicie - czy warto z góry zaplanować żaluzje antywłamaniowe, czy nastawić się na szyby np. P-4? ( oczywiście i beapelacyjnie dodatkowo alarm ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damiang 30.11.2004 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 Żaluzje czy rolety? Szyby chronią zawsze, także w dzień gdy się siedzi w domu. Po zamknietych żaluzjach czy roletach można poznać czy ktoś jest w domu czy dom jest pusty. No i kwiatki też gorzej je znoszą. I czy zawsze będzie się chciało je zamykać za każdym razem? Ja mam P2+WK2+alarm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 30.11.2004 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 Temat ten był już wielokrotnie wałkowany. Np. http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=29757. Osobiście wolę zdecydowanie (i tak mam) P4+okucia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 01.12.2004 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Żaluzje czy rolety? Szyby chronią zawsze, także w dzień gdy się siedzi w domu. Po zamknietych żaluzjach czy roletach można poznać czy ktoś jest w domu czy dom jest pusty. No i kwiatki też gorzej je znoszą. I czy zawsze będzie się chciało je zamykać za każdym razem? Ja mam P2+WK2+alarm i ja jestem zdania, że rolety to zaproszenie dla złodzieja, dlatego postawiłam na alarm i monitoring Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts