Ne 05.03.2021 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2021 Witam Pomieszczenie jak na dołączonym zdjęciu, jedno okno na ścianie w miejscu cyfr "522", drzwi tam gdzie skos "80". Panele 1380mm długość i 191mm szerokość z v-fugą. Nie mam pomysłu na ułożenie prostopadle do okna, wychodzą jakieś krótkie docinki. Układać równolegle do okna? Są jakieś programy, aplikacje do planowania podłóg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strusp 07.03.2021 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2021 Jak masz v-fugę, to się nie przejmuj kierunkiem paneli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ne 08.03.2021 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2021 Tak właśnie zrobiłem, ułożone równolegle do okna, kolejny rząd zaczynałem od pozostałości z docinki. Wyszły 3 krótkie kawałki po około 10 cm ale to pod skosem więc na 90% coś będzie na nich stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts