Chcę 05.03.2021 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2021 Witam W internecie jest dużo zdjęć płyt z betonu architektonicznego na ścianach. Ale te płyty z reguły są klejone do ściany.Ja chciałbym płyty przymocowac w pewnej niewielkiej odległośći od ściany na powiedzmy na kołkach dystansowych. Nie chce całej ściany w betonie, powiedzmy pionowe płyty z betonu architektonicznego w odległości co 50 cm.Jeśli macie o jakieś fajne pomysły to proszę o fotki bądź linki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Premium Szczecin 06.03.2021 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2021 Hej masz może zdjęcie poglądowe jakby to miało wyglądać? Ile chcesz se odsunąc od ściany? Można spróbować przykleić takie płyty do m-system od Atlasa. Wszystko zależy jakie to płyty i jaki ma być efekt finalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chcę 11.03.2021 23:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2021 (edytowane) Witam W załączniku zdjęcie pogladowe. I artykuł, który troszkę wyjaśnia: https://www.meblobranie.pl/porady/beton-architektoniczny-montaz/ Edytowane 11 Marca 2021 przez Chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts