orzechowski 06.03.2021 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2021 czy to sa dobrze zamontowane okna? czy te mocowania nie powinny byc wkute bardzie w sciane zeby ja tylko potem wyrownac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 06.03.2021 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2021 Jeżeli wkucie kotew to jedyne zmartwienie to niekoniecznie muszą być wkute, chociaż można to było wykonać.Montaż wymaga wykończenia, zatem warstwa tynku powinna byc nałożona na ościeżnicę i glif, więc kotwy zostaną zakryte.Chyba, że tynkarz planował obciąć piankę i zakryć ją tylko cienką 1 mm warstwą zaprawy, pionowo do góry- co oczywiście zaraz będzie spękane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmarcinnn 08.03.2021 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2021 Dobrze jest. Oderwij taśmę ochronną z okien bo za dwa miesiące będziesz skrobał i płakał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzechowski 14.03.2021 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2021 dziekuje za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmarcinnn 18.03.2021 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2021 Ja jednak upieram się przy zerwaniu taśmy ochronnej i naklejeniu bezpośrednio przed robotą niebieskiego Delfina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muszkieter7 27.03.2021 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 Z tego co wiem to nie można już montować okien na pianę tylko na ciepły montaż, piana z taśmą zewnętrzna i wew. Wczoraj u mnie ekipa zakończyła montaż, taśmy, epdm na balkonowych oknach, uszczelniacze, dwie warstwy piany zamknięte taśmą, kotwy, dyble, dodatkowe kliny po przekątnej okien żeby nic nie pracowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts