Smok Bazyli 17.08.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Ja mam rolety plus firany. Wygodnie i estetycznie jak na mój gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaczek2004 18.08.2011 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Mam pytanie - czy takie "podgumowane" nie wypaczają się? Guma się nagrzewa od słońca no i wiadomo... Mam rolety podgumowane w południowych oknach. Rewelacja. Nie przepuszczają żadnych promieni słonecznych. Nic się z nimi złego nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
worktravel 18.10.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Z roeltami podgumowanymi tak jak ze wszystkim jeśli kupisz w dobrej firmie będzie ok, jeśli złej różnie może być. Ja też uważam, ze rolety z firanami daja najfajnieszy efekt, szczególnie w przypadku drzwi balkonowych, gdzie firanki i zasłony są w ciagłym ruch i nie zawsze chce się je zasuwac spowortem http://www.roletex.pl/images/stories/rolety/prestiz/inwestycje/prestige_2w.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manfred1 04.03.2017 03:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 No to ja mam tak rolety, plisy i... krótkie firany. Z plisami bawię się sam natomiast rolety ustawiłem godzinowo i w sumie o nich zapomniałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts