Lucyk102 21.03.2021 05:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2021 Tak teraz pomyślałem, że jak będą wentylatory kanałowe wyciągać powietrze np z łazienki i kuchni to w małej łazience gdzie jest wentylacja bezpośrednio w komin będzie cofać powietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 21.03.2021 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2021 A jak narzeczona zapomni rozszczelnić okna (a nie masz prawidłowych nawiewów) to masz mechaniczny wyciąg, brak nawiewu a powietrze skądś się musi wziąć.Zrób na spokojnie zgodnie z zasadami z linków, które wcześniej podesłałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyk102 21.03.2021 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2021 Zamontuje nawietrzniki w oknach. Co do linków to ja mam już kominki na dachu bez żadnych wentylatorów więc pozostaje mi założyć wentylatory kanałowe. W każdym wyciągu( kuchnia, łazienka, łazienka mała oraz pralnia. Garaż, spiżarnia i kotłownia zostanie wentylacja grawitacyjna bo idę bezpośrednio w komin i na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts