Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wyrzynarka do blatów i nie tylko

Recommended Posts

Witam.

Szanowni Państwo przymierzam się do zakupu dobrej i wytrzymałej wyrzynarki do drewna.

Myślę o takich modelach:

Makita 4351FCTJ

Bosch Gst 150 Bce

Czy ktoś z Państwa mógłby mi doradzić który model lepiej wybrać?

Jestem w trakcie budowy domu a raczej jego wykańczania. Aktualnie potrzebuję wyrzynarki do wycinania otworów w blatach pod zlewy i umywalki.

Pozdrawiam i Dziekuję

Witam.

Szanowni Państwo przymierzam się do zakupu dobrej i wytrzymałej wyrzynarki do drewna.

Myślę o takich modelach:

Makita 4351FCTJ

Bosch Gst 150 Bce

Czy ktoś z Państwa mógłby mi doradzić który model lepiej wybrać?

Jestem w trakcie budowy domu a raczej jego wykańczania. Aktualnie potrzebuję wyrzynarki do wycinania otworów w blatach pod zlewy i umywalki.

Pozdrawiam i Dziekuję

Witam, przepraszam , że zmienię Twój wybór ale poleciłbym Ci BOSCH GST 18V-LI S

Dlaczego - nie jest sieciowa, jest bardzo delikatna a zarazem szybka i wydajna oraz precyzyjna, przydaje się ze względu właśnie na zasilanie wszędzie - teraz - gdy jej potrzebujesz i przyda się potem , a akumulator jest kompatybilny ze wszystkimi akumulatorowymi narzędziami Boscha więc mając wkrętarkę i inne można sobie "pożyczać" mam, używam i polecam.