anzelm 09.03.2021 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2021 Witam.Szanowni Państwo przymierzam się do zakupu dobrej i wytrzymałej wyrzynarki do drewna.Myślę o takich modelach: Makita 4351FCTJBosch Gst 150 Bce Czy ktoś z Państwa mógłby mi doradzić który model lepiej wybrać?Jestem w trakcie budowy domu a raczej jego wykańczania. Aktualnie potrzebuję wyrzynarki do wycinania otworów w blatach pod zlewy i umywalki.Pozdrawiam i Dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 09.03.2021 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2021 Witam. Szanowni Państwo przymierzam się do zakupu dobrej i wytrzymałej wyrzynarki do drewna. Myślę o takich modelach: Makita 4351FCTJ Bosch Gst 150 Bce Czy ktoś z Państwa mógłby mi doradzić który model lepiej wybrać? Jestem w trakcie budowy domu a raczej jego wykańczania. Aktualnie potrzebuję wyrzynarki do wycinania otworów w blatach pod zlewy i umywalki. Pozdrawiam i Dziekuję Witam, przepraszam , że zmienię Twój wybór ale poleciłbym Ci BOSCH GST 18V-LI S Dlaczego - nie jest sieciowa, jest bardzo delikatna a zarazem szybka i wydajna oraz precyzyjna, przydaje się ze względu właśnie na zasilanie wszędzie - teraz - gdy jej potrzebujesz i przyda się potem , a akumulator jest kompatybilny ze wszystkimi akumulatorowymi narzędziami Boscha więc mając wkrętarkę i inne można sobie "pożyczać" mam, używam i polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandzik 09.03.2021 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2021 Najtańsza markowa plus bardzo dobre brzeszczoty jeśli chcesz w litym drewnie, np 5cm, wyrzynać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts