rhein 09.03.2021 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2021 WitamZ łazienki mam wyjście na drewniany dach garażu kryty papą. Przy wyjściu, na powierzchni 3 na 3 metry jest dookoła zamontowana metalowa balustrada, która ogranicza dalsze wyjście na dach. Nogi balustrada stoją tymczasowo na płycie OSB, która jest położona na papie. Dodatkowo balustada jest zamocowana do ściany po obu stronach drzwi do łazienki.Chciałbym wywalić tą płytę OSB i położyć taras wentylowany. Sprawa wydaje sie dość prosta, ale nie wiem jak zamocowac nogi balustrady do gresu. Macie jakies pomysły? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rhein 11.03.2021 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2021 Witam ponownie W załączniku zdjęcie aby zwizualizować moje pytanie. Jak można zamocować nogi balustrady do płytek tarasu wentylowanego Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marineromarinero 26.07.2022 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2022 I jak w końcu podparłeś barierkę ? Mam podobny dylemat:https://forum.muratordom.pl/showthread.php?378584-Naprawa-posadzki-tarasu-i-wyb%C3%B3r-pokrycia&p=8144083#post8144083 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts