derekS 11.03.2021 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2021 Przymierzam się do tematu instalacji fotowoltaicznej i tych informacji jest tak dużo, ze nie do przyswojenia. Na co powinienem zwrócić uwagę przy wyborze firmy i instalacji? O czym nie zapomnieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 11.03.2021 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2021 O koszcie, o gwarancji i o terminie instalacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbbb 11.03.2021 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2021 Przede wszystkim też o terminie teraz to już trochę za późno... było myśleć ze 4 lata temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baltazar666 16.03.2021 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2021 zorientuj sie tez w swoim miescie czy nie ma jakis programow z UE i dofinansowania, Myszków wprowadzil cos takiego (tesciowa tak zakladala) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
supervisor 17.03.2021 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2021 wybrałem moduły 400 Wp i mam ich o połowę mniej na dachu. inteligentne falowniki Połowe mniej modułów w stosunku do? Inteligencja tego falownika na czym polega? I czy nie boisz się samoświadomości falownika i w efekcie buntu maszyn jak w Terminatorze?? MSPANC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 17.03.2021 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2021 Połowę w stosunku do planowanych 200Wp ale znalazł bdb firmę i mu doradzili aby miał połowę tych co mu inna firma doradziła ... Chyba tak to malezy rozumieć. Niestety nie wiem jaka to była firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
supervisor 18.03.2021 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2021 Ja mimo wszystko myślę, że kolega maron ma bujną fantazję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts