xyzo 11.03.2021 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2021 Cześć szanowni forumowicze, szukałem i nie znalazłem więc pisze Będę stawia domek narzędziowy 3x3, pierwotnie miał stać na kostce brukowej i chciałem mieć w nim podłogę np z osb. Ale wykonawca powiedział, że jak jest kostka to podłogi dodatkowo nie potrzebna. I tutaj mam obawy jak się bezie zachowywała wilgoć która może wchodzić bezpośrednio przez podłoże? Czy nie lepszym rozwiązaniem jest jednak dać na kostkę dodatkową podłogę i np zabezpieczyć ja jakaś folią żeby wilgoci nie przepuszczała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nurek_ 12.03.2021 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 Mam blaszak na kostce i w środku żadna wilgoć nie wychodzi, bo niby skąd? Większym problemem jest styk ściana-kostka bo za bardzo nie ma tego jak uszczelnić, a jak zacina deszcz, to woda podchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts