Falcio 12.03.2021 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 (edytowane) Witam. Nie wiem, czy odpowiedni dział, jeśli nie, proszę o przeniesienie do odpowiedniego. Mam pytanko odnośnie wiercenia otworów w plytkach gipsowych, aby powiesic TV ewentualnie jakaś szafke rtv. Czy wiercenie w takich plytkach jest bezpieczne? W sensie że nie pękną, oczywiście wiercenie bez udaru. Chodzi mi o płytki gipsowe playa hexagon 3d Edytowane 12 Marca 2021 przez Falcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 12.03.2021 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 Najlepiej jakby udało Ci się kupić i wiercić czymś takim - to wiertła frezujące do drewna. Ale jeśli nie to również lepiej wiertłem do drewna niż metalu czy wiertłem z węglikiem(do betonu). Oczywiście gdy już przewiercisz płytę w ścianie wiertłem do betonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts