Rafal1911 12.03.2021 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 Witam proszę o poradę mam problem z sadza z kratki wentylacyjnej sypie mi się sadza z kratki w kuchni oraz w łazience . Kominiarz twierdzi że ciąg jest i że tak jest że się powietrze cofa ale z kond sadza w kratce wentylacyjnej ? Co mogę z tym zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 12.03.2021 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 Witam proszę o poradę mam problem z sadza z kratki wentylacyjnej sypie mi się sadza z kratki w kuchni oraz w łazience . Kominiarz twierdzi że ciąg jest i że tak jest że się powietrze cofa ale z kond sadza w kratce wentylacyjnej ? Co mogę z tym zrobić ? Ciąg wsteczny się robi i zasysa syf z kominów spalinowych (twojego lub sąsiada). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts