Krystian 11.05.2003 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2003 DOKI moja też by się zapadła, gdyby nie stała na solidnym fundamencie, bo trochę waży ! (17000x3kg=50 ton!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doki 12.05.2003 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 On 2003-05-11 23:22, Frankai wrote: Doki - czemu zapadała? Gdzie zapadała? To nie stoi na fundamencie? W instrukcji dla murarzy, dolaczonej do cegly stalo, zeby nie klasc wiecej niz 5 warstw, a potem poczekac, az zaprawa zwiaze. Murarze, oczywiscie, wiedzieli lepiej (. Ciezar cegiel zaczal wyciskac zaprawe i niektore cegly sie przekrzywily. Potem, na polecenie architekta, musieli poprawiac, wycinajac cegly z muru i ukladajac je od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 12.05.2003 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 Doki - no to teraz rozumiem. "Zapadała" rozumiałem, że w ziemię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 12.05.2003 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 murarze-partacze, nogi z .... im powyrywać!!! Ja miałem do murarzy szczęście, może dlatego, że dobrze poznali moje wymagania przy murowaniu ścian nośnych od fundamentów po szczyty,no i wiedzieli, że to JA wiem lepiej (jeżeli o czymś im mówię i karzę zrobić po mojemu )!!! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 17.05.2003 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2003 Krystian należy do typu tzw. upierdliwych inwestorów. Uważa, że należy kontrolować fachowców, tak jakby budowali dla niego i za jego pieniądze :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 17.05.2003 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2003 NO JASNE, BO T A K WŁAŚNIE JEST!!! A na codzień jestem spokojny, uprzejmy, miły i przytulny (tylko dla żony...)!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts