blitzkrieg 14.03.2021 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2021 (edytowane) Hej Po człowieku od malowania została tylko klepsydra - covid Śpieszę się, więc zrobię to sam. Na ścianach wyszlifowane gładzie.Wydaje się równo, spoko, luz. Chcę malować farbami ceramicznymi Beckers. Z tego, co czytałem, Beckers rekomenduje pod to farbę gruntującą pokroju: Farba gruntująca DESIGNER PRIMER 10 l BECKERS Czy jest to dobry wybór? Chodzi mi po głowie Magnat Grunt pod farby lateksowe i ceramiczne Z drugiej strony zastanawiam się czy to w ogóle będzie dobre rozwiązane na odpyloną pędzlem gładź Może lepiej pomalować zwykłym gruntem? Tylko jaki będzie jakościowy? A MOŻE POLECIEĆ TRADYCYJNYM GRUNTEM TYPU UNIGRUNT / ŚNIEŻKA A NA TO MOGĘ DLA PEWNOŚCI DAĆ FARBĘ GRUNTUJĄCĄ? : ))))))))))))) Tu tak zrobiono? Człowiek się naczytał i zgłupiał. Dzięki z góry za uwagi Edytowane 14 Marca 2021 przez blitzkrieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiroMirek 15.03.2021 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2021 Hej Po człowieku od malowania została tylko klepsydra - covid Śpieszę się, więc zrobię to sam. Na ścianach wyszlifowane gładzie.Wydaje się równo, spoko, luz. Chcę malować farbami ceramicznymi Beckers. Z tego, co czytałem, Beckers rekomenduje pod to farbę gruntującą pokroju: Farba gruntująca DESIGNER PRIMER 10 l BECKERS Czy jest to dobry wybór? Chodzi mi po głowie Magnat Grunt pod farby lateksowe i ceramiczne Z drugiej strony zastanawiam się czy to w ogóle będzie dobre rozwiązane na odpyloną pędzlem gładź Może lepiej pomalować zwykłym gruntem? Tylko jaki będzie jakościowy? A MOŻE POLECIEĆ TRADYCYJNYM GRUNTEM TYPU UNIGRUNT / ŚNIEŻKA A NA TO MOGĘ DLA PEWNOŚCI DAĆ FARBĘ GRUNTUJĄCĄ? : ))))))))))))) Tu tak zrobiono? Człowiek się naczytał i zgłupiał. Dzięki z góry za uwagi kup sobie ceramiczną greinplast - jest bardzo OK, w karcie technicznej masz dokladnie opisane co i kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Premium Szczecin 15.04.2021 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2021 Proszę sprawdzać kartyt techniczne produktów. Gladz należy dobrze odpylić i następnie zagruntowac gruntem wodnym. Takie podłoże nadaje się do malowania farba docelową. Można użyć unigrunt po odpowiednim rozcieńczeniu z wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts