urbit 30.11.2004 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 Może ktoś mi napisać czy 2 tys zł za robocizne-czyli położenie 90m2 płyt kartonogipsowych,z wełną rockwola(ocieplenie),do tego szpachlowanie(sufit na gotowo) ,wstawienie schodów składanych(wyłaz)na strych-czy to jest dużo za wykonanie takiej roboty?Fachowcy mówili że będą to robić do świąt czyli około 3 tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr J. 30.11.2004 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 Moin zdaniem dobra cena, choć pewnie masz jeszcze szanse na lepszą. Pomyśl jeszcze czy od razu nie zrobić podłogi na strychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kortezjan 30.11.2004 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 cześć.cena dobra u mnie wyszło podobnie (ocieplenie 15 + 5) na mijankę. cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 30.11.2004 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 Dzisiaj rozliczam ekipe u Tescia 96m2 welna 20+5cm stelaz + plyty i szpachlowanie 20zl/m2razem okolo 2000zl. Dobra cena u siebie placilem wiecej a wiem ze juz ponizej 20zl/m2 to ryzykio ze jacys partacze bo slabooplacalna robota. PzdrFugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 01.12.2004 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Ja płaciłam 2tys. za 100 metrów ocieplenia wełną, gk ze szpachlowaniem, plus płyty osb na strychu - jakieś 40 metrów i montaż schodów strychowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_2 01.12.2004 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Po pierwsze primo - powinienes umiescic temat w Liscie plac wykonawcow.Po drugie - jesli juz tu jest /fakt, ze wiecej osob odwiedza te strone :)/ to i ja sie o cos zapytam: mowicie o cenie ocieplenia z karton gipsem i szpachlowaniem. A ile rozsadnie moge zaplacic za samo rozlozenie i podwiazanie welny i ew. mocowanie folii paroizol.? Ile tez za polozenie legarow na jetkach pod plyty OSB (za m2 lub mb - nie wiem, jak sie to liczy/? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 01.12.2004 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Samo polozenie welny to raczej zaplata za kontakt z nieprzyjemnym materialem bo np. u mnie 100m welny rozkladali niewiele ponad 1 dzien 2 osoby. PzdrFugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 01.12.2004 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Może ktoś mi napisać czy 2 tys zł za robocizne-czyli położenie 90m2 płyt kartonogipsowych,z wełną rockwola(ocieplenie),do tego szpachlowanie(sufit na gotowo) ,wstawienie schodów składanych(wyłaz)na strych-czy to jest dużo za wykonanie takiej roboty?Fachowcy mówili że będą to robić do świąt czyli około 3 tyg. Cena jak najbardziej opłacalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waldon 02.12.2004 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 cena OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalus 02.12.2004 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 mysle ze cena w granicach20zl/za metr to dobra cena. Sam robilem plyty u siebie i wiem ile wymaga to pracy aby dobrze i dokladnie to zrobic. pozdrawiam Michalus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts