jawrob 15.03.2021 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2021 Witam!Mam problem z drzwiami na taras. Ścięło wkręty mocujące dolny zawias u lewych drzwi.Próbowałem wkręcić inne wkręty ale jeden nie trzyma. Czy oryginalne śruby były długie? Może te co wkręcam są za krótkie..Wkręty też jakieś specjalne pewnie powinny być?Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 15.03.2021 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2021 Jakbyś wrzucił fotkę, to może byłoby łatwiej. Bo tak na skąpy opis to tu chyba tylko IVO-serwis potrafiłby coś napisać i pewnie się pojawi w ciągu najbliższych dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jawrob 16.03.2021 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2021 Zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 17.03.2021 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2021 Może dziury po starych wkrętach są zniszczone i przez to te nowo wkręcone nie trzymają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jawrob 18.03.2021 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2021 (edytowane) One zostały w środku bo łby ścięło rozwierciłem małym wiertłem ale nie wiem jak długie takie nowe wkrety maja być i czy jakieś "specjalne" Edytowane 18 Marca 2021 przez jawrob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 18.03.2021 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2021 Wspomniany przeze mnie kolega od serwisu przeczytał temat i tylko mi przekazał telefonicznie: to temat dla sprawnego serwisanta. W skrócie: zawias z innym rozstawem mocowania lub przesunięcie aktualnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jawrob 11.05.2021 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2021 Dziękuję za odpowiedz. Wracam do tematu drzwi - jest ciepło więc mam nadzieję ogarnąć to w końcu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts