Taj 17.03.2021 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2021 Witam, chcę zakupić konsolę dla dzieci, która wykorzystuje kontroler ruchu. Jednak tak jak kiedyś Xbox miał kinecta, tak teraz podobno go nie ma a PlayStation dysponuje zwykłą kamerką. Czy macie rozwiązania, żeby dzieci mogły pobawić się interaktywnie z telewizorem? Może Nintendo? PSCzemu producenci konsol wycofują tego typu rozwiązania do zabawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
obrzydliwy 19.03.2021 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2021 1. Brak ciekawych gier wykorzystujących kontrolery ruchu.2. Szybko się nudzi.3. Jak nie wiadomo o co chodzi to wiadomo o co chodzi $. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilka_ka 21.03.2021 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2021 na allegro można zakupić kontroler ruchu pod xbox. mam taki, jest "dostosowany" pod XBOX S, bez żadnego adaptera dodatkowego, koszt około 300zł. działa od roku. wybrałam sprzedawcę z allegro z dużą ilością pozytywnych opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts