buyakk 18.03.2021 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2021 Dzień Dobry. Mam problem związany z hydroizolacja płyty fundamentowej. Otóż mam zrobiona płytę ona sobie teraz schnie i chciałem sobie podwyższyć teren trochę ziemią. I pytanie brzmi czy jak nasypie ziemi powyżej płyty fundamentowej to jak popada czy mi ta woda będzie schodzić do płyty? I czy jest szansa jakoś to zaizolować żeby dać trochę więcej tej ziemi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmarcinnn 18.03.2021 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2021 Generalnie w większości przypadków woda płynie z góry na dół. Mając tak szeroką wiedzę z dziedziny hydrologii na pierwsze pytanie możesz sobie odpowiedzieć samodzielnie. Na drugie pytanie odpowiedź brzmi, że nie bez powodu robi się zwyczajowe 2-3 schodki do domu. Jest to najlepsze i najtańsze rozwiązanie wielu problemów z wilgocią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts