MiroMirek 18.03.2021 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2021 coś dziwnego dzieje się na tym forum muratora ... nie można ani napisać ani odpowiedzieć na posty - ciągle jest przekierowanie na reklamy - chyba ju z czas przenieść się gdzie indziej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pytajnick 18.03.2021 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2021 Nic takiego nie zauważyłem.Może dlatego, że "od wieków" blokuję wszelkie reklamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiroMirek 19.03.2021 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2021 Nic takiego nie zauważyłem.Może dlatego, że "od wieków" blokuję wszelkie reklamy u mnie niestety 90% prób "naciśnięcia" tematu posta, próby odpowiedzi kończy się przekierowaniem na stronę reklamową - aktualnie Altax;u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maaszak 19.03.2021 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2021 Winna jest nie tyle liczba reklam czy ich nachalność, co szablon forum. Reklamy nie mają sztywno zadeklarowanego miejsca na stronie, więc się rozpychają. Na dużym monitorze to nie problem, ale na małym ekranie potrafią nachodzić na inne elementy strony, nawet jeśli tego nie widać (przeźroczystość, inna warstwa).Szczególnie uciążliwe na smartfonie, bo nie raz strona forum potrafi "skakać" po ekranie przez dobrych kilka sekund zanim reklamy się nie załadują i przeglądarka będzie w stanie odczytać wymiary na stronie.Jest niby wersja mobilna forum, ale mniej użyteczna moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts