Medmex82 19.03.2021 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2021 Witam. Jestem zielony w tym temacie i będę to robić pierwszy raz w życiu więc proszę nie śmiać się z moich pytań Chodzi o to że mam blaszaka gołego i postanowiłem troszeczkę zainwestować i obłożyć go płytą a przy okazji dać styropian żeby choć trochę go ocieplić. Wybrałem profil stalowy zamknięty 60x30x2 dł.2000mm Płytę MFP 12 x 1250 x 2500 mm 3,125 m2 No i styropian 3cm bo taki wejdzie Przede wszystkim chodzi o to żebym miał gdzie powiesić półki wieszaki itd teraz tego nie mogę. I moje pytania są następujące: 1. Jaką śrubę dokładnie przykręcić od zewnątrz profil do blaszaka 2. Jaką śrubą przykręcić płytę do profilu Bo z tego co wyczytałem to śruby muszą mieć odpowiednią długość żeby zbyt głęboko nie wystawały w profilu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts