wilkdb 20.03.2021 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2021 Mam dosyć krzywą ścianę w łazience o grubości nawet 2,5 cm. Ściany oczyściłem i zagruntowałem A ścianę wyrównałem klejem marei p9 do płytek wielko formatowych .Chce teraz położyć kafelki ale usłyszałem że mogą odpaść czy to prawda ?Nawet po tym jak wyrównana ściana wyschła a klej jest klejem szybko schnącym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 21.03.2021 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2021 Klej nie służy do wyrównywania podłoża. P9 nie jest klejem do płytek wielkoformatowych. Równanie klejem jest nieokonomiczne , technologicznie kiepskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamillobig 21.03.2021 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2021 Wklej płytę gk lub wytynkuj lub tam gdzie się mieści płyta to płyta a gdzie nie to ściągnij łatą tynk np gipsowy uwzględnij kąty zwłaszcza na ścianie brodzika czy wanny chyba, że wkujesz pod ścianę czego nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamillobig 21.03.2021 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2021 Hydraulikę zrób po tynkach bo nie złapiesz miary przy krzywiznach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilkdb 21.03.2021 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2021 mam już naniesiony klej od kafelek na jedną ścianę .Czy to znaczy że muszę go skuć bo jakbym potem wkleił kafelkę to by odpadła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts