Fajama 21.03.2021 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2021 Witam.Obok działki biegnie nitka wody do której muszę się podłączyć.kilka rzeczy rozumiem a kilka nie, otóż: -idę do przedsiębiorstwa wodno-kanalizacyjnego i mówię że chcę się przyłączyć-przedsiębiorstwoi wodno-kanalizacyjne daje mi techniczne warunki przyłacza czy wystarczy to by zacząć budowę przyłącza?-szukam ekipy która to wykona czyli wykopie dziurę położy rure - kto się wpina dokładnie do tej nitki bo przecież ktoś musi przeciąć nitkę i mnie włączyć do niej? ogólnie chodzi o to że sam bym mógł przecież położyć to moje wewnętrzne przyłącze do złącza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymon321 06.04.2021 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2021 Zacznij od tego że pójdź do przedsiębiorstwa wod-kan i zapytaj. Procedura formalna jest taka jak opisana wyżej, ale firmy mają swoje metody i preferencje jak to załatwić. W najbardziej optymistycznym wariancie składasz wniosek i płacisz ryczałt, a firma sama ogarnia wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts